Een webshop iets voor jou?


Op donderdag 1 december kan je in het kader van TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE deelnemen aan een gratis infosessie over e-commerce. Tijdens deze sessie kom je te weten hoe je van start kan gaan met een eigen webshop.

Deze infosessie duurt 90 minuten. We starten met een verwelkoming door Marie Schoeters, starterscoach van de Stad Antwerpen. Vervolgens wordt er een speeddate georganiseerd met verschillende dienstverleners en een student-ondernemer met een eigen webshop. Zodoende kun je een antwoord krijgen op al je fiscale, financiële en praktische vragen rond de opstart van een eigen webshop. Bij aankomst wordt een kleine maaltijd verzorgd. Als afsluiting kan je gezellig netwerken met experts en ervaringsdeskundigen aan de open bar.

Deze avond organiseren we in samenwerking met FOD Economie, BELFIUS & SBB Accountants & Adviseurs.

PRAKTISCH Donderdag 1 december, 18h00 - 20h00 @ TAKEOFFANTWERP, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen Deelname gratis, inschrijven verplicht via e-mail naar Marie.Schoeters@stad.Antwerpen.be

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE