• M.M.

Antwerpse student - ondernemers komen samen tijdens eerste MEETUP.


Op verschillende momenten in het jaar brengt TAKEOFFANTWERP alle Antwerpse studentondernemers samen. Tijdens zo'n MEETUP - sessie kan je andere studentondernemers beter leren kennen en ervaringen uitwisselen. Per onderwijsinstelling is er steeds een contactpersoon aanwezig. Ook de stad Antwerpen is aanwezig met een starterscoach.

Minister van economie Kris Peeters zal tijdens de eerste MEETUP het nieuwe statuut voor student - ondernemers voorstellen. Dit wetsontwerp voorziet niet alleen een specifiek statuut inzake sociale bijdragen voor studenten (18-25 jaar) die in België een zelfstandige activiteit uitoefenen, maar creëert ook een fiscaal level playing field met jobstudenten.

Netwerken doe je uiteraard niet met een lege maag.

We voorzien steeds Food & Drinks.

MEETUP Antwerpse Studentondernemers 8 DECEMBER 2016 // 18u00 - 21u00 TAKEOFFANTWERP, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen

>> INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

63 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE