• MM

Sinc organiseert 'Future Entrepreneurship'.


The future is bright!

Bereid je voor op het grootste SINC-event van dit jaar: Future Entrepreneurship. Zaken die jaren geleden onmogelijk leken, zijn vandaag realiteit – en ondernemen speelt daar zéker een rol in. SINC nodigt een ongeziene line-up van innovatieve ondernemers, denkers en politici uit om hun ideeën te delen rond (de toekomst van) ondernemen. • Alexander De Croo - Vice-eersteminister en minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecommunicatie en Post • Caroline Bastiaens - Schepen Economie Stad Antwerpen, Smart Cities • Jeroen De Wit - Founder and CEO Teamleader • Jurgen Ingels, Finance Entrepreneur: ex-clear2pay; founder and managing director B-Hive, SmartFin Capital and The Glue Solutions. • Klaas Willaert - Uber • Ruben Evens - Tesla • Sam Wouters - Blockchain Consultant Duval Union Consulting Kortom, een event dat onmisbaar is voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst, ondernemen, en de combinatie van de twee. Volledig gratis, zoals altijd. Deze avond vol innovatie vindt plaats op 21 februari in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen. Deuren openen om 18:30 en de eerste spreker steekt van wal om 19:00. Na afloop voorzien we een receptie met een hapje, een drankje én de kans om te netwerken met de aanwezige topondernemers. ------------------------------------------------------------------------------------ Samengevat: 21 februari Zaal Ampère Antwerpen. Deuren 18:30, start 19:00 Inschrijven is gratis maar verplicht. https://future-entrepreneurship.eventbrite.com/

189 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE