top of page

Talent Forum 2017

Op woensdag 22 februari 2017 organiseert de Universiteit Antwerpen het Talent Forum, een jaarlijkse job- en infobeurs voor laatstejaarsstudenten, doctorandi en jonge alumni.

Dit jaar zal TAKEOFFANTWERP, samen met stad Antwerpen en VOKA een infosessie invullen. Tijdens deze sessie komen 2 jonge ondernemers aan het woord. Ze doen hun verhaal en beantwoorden vragen uit het publiek.

Julie Seutin is woonachtig in Antwerpen. Ze is afgestudeerd in Productontwikkeling en iets meer dan een jaar geleden is ze gestart met FLOOM. FLOOM is een gamma aan biologische granola’s, gemaakt met liefde en passie. Julie maakt de granola’s en muesli’s zelf in haar eigen kookatelier en via de webshop kunnen klanten ze bestellen. URL

Peter Wellens is afgestudeerd met een Master Handelsingenieur. Samen met zijn co-founder heeft Peter Chestnote opgericht. Chestnote ijvert ervoor jouw mobiele berichten extra emotionele kracht te geven. De app biedt slow messaging als broodnodig tegengewicht van vergankelijke instant messaging. Denk snapchat, maar dan 100% het tegenovergestelde. URL

PRAKTISCH

Woensdag 22 februari 2017 Stadscampus, Agora-Gebouw

Doorlopend van 13 tot 18 uur

De sessie gaat door 17u15 tot 18u00 in lokaal C.003

0 opmerkingen
bottom of page