• M.M.

StuDay zoekt creatieve geesten!


In 2017 is StuDay al aan haar 14de editie toe en ondanks het grote succes de afgelopen jaren vraagt de feestelijke start na zoveel jaar om een vernieuwde aanpak zodat we academiejaar 2017 – 2018 traditiegetrouw met een knaller kunnen openen! Omdat StuDay voor en door studenten wordt gemaakt, kunnen & willen we dit niet zonder jullie!

Tijdens een unieke tweedaagse gaan we in samenwerking met unieke sprekers, begeleiders en 80 studenten op zoek naar een vernieuwd StuDay concept. We zoeken creatieve studenten, studenten uit een studentenclub, individuele studenten, studenten met een engagement in scouts, Chiro e.d. die zich vrijdag en zaterdagvoormiddag kunnen vrijmaken en vooral zin hebben om de exclusieve 2 daagse Hackaton mee te maken.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@gate15.be. TIMING & LOCATIE Vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017 bij GATE15 (Kleine Kauwenberg 15, 2000 Antwerpen). PROGRAMMA VRIJDAG 08u30: Ontbijt in GATE15 09u15: Briefing, keynote speakers (o.a.) Ellen Anthoni van Trendwolves: voorstelling trendrapport Peter Decuypere (auteur We Love Events, Holy Trinity Events, founder Fuse & I Love Techno) Bruno Schaubroeck (ex on the Rox ex 24 Seven, productiehuis We Make You Happy) Case: Horst artists and music (Wim Thijs, Onkruid VZW) 11u: Warming Up en ideation 12u30: Lunch 14u: Concept ontwikkeling 16u30: Eerste elevator Pitch, aansluitend prototyping 19u: Dinner ZATERDAG 09u: Early Wake Up Call: ontbijt in GATE15 10u: Afwerking concept 12u: Pitch & Glory 13u: Receptie

52 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE