• MM

OPEN CAMPUSDAG : maak kennis met Antwerpse student-ondernemers.


Op zaterdag 11 maart 2017 zetten de Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs hun deuren open voor alle toekomstige studenten. TAKEOFFANTWERP maakt van deze gelegenheid gebruik om ook Antwerpse student-ondernemers een platform te geven. Van 10u00 tot 18u00 kan je bij TAKEOFF terecht om kennis te maken met volgende Antwerpse student-ondernemers :

GrandEleganza : Elegante en modieuze schoenen voor dames vanaf maat 41.

Seveto : Eigen kledinglabel. Cartistic : Eigen kledinglabel. Noodleburger : Deze studenten introduceren de Noodle Burger. Uni - Cycle : Fietsverhuur aan (Erasmus-) studenten. Ori Omi : iphone reparatie op locatie.

ikhebautoschade.be : Vergelijk offertes voor jouw autoschade

Daarnaast kan je bij TAKEOFFANTWERP ook terecht met al je vragen over studeren en ondernemen in Antwerpen.

PRAKTISCH

zaterdag 11 maart van 10u00 tot 18u00

TAKEOFF, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen

==

ps : tijdens deze open campusdag organiseren onze buren van GATE15 ook verschillende rondleidingen langs Antwerpse studentenkoten. Meer info over deze actie vind je op hun website : www.openkotdag.be.

==

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

83 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE