Ben jij een radicale vernieuwer?


Radicale Vernieuwers zien oplossingen waar anderen zich blind staren op problemen.

Ze ontwikkelen radicaal nieuwe producten, diensten en methodes voor een betere wereld en een beter klimaat.

Radicale Vernieuwers is een wedstrijd van de Sociale InnovatieFabriek, Radio 1 en De Standaard, in samenwerking met Cera, Koning Boudewijnstichting, VLAIO en Nationale Loterij. Samen gaan zij op zoek naar burgers, bedrijven, maatschappelijke bewegingen, overheden of instellingen die met hun nieuwe tegendraadse, onverwachte en trendsettende ideeën streven naar oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, armoede, verstedelijking, eenzaamheid, zorg, enz.

Heb jij een product, dienst, werking of methode die vernieuwend is en de wereld of het klimaat beter maakt? Schrijf jezelf in!

Ken je iemand die een radicale vernieuwing heeft ontwikkeld? Je kunt ook anderen voordragen.

Aanmelden kan tot 30 april via www.radicalevernieuwers.be.

16 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE