top of page

Round-up Starterssessies 2017


Bijna 200 studenten met ondernemingszin schreven zich afgelopen maart in voor een van de Starterssessies.

Dankzij ING, Xerius, SBB Accountants & Adviseurs gingen studenten na elke sessie naar huis met praktische kennis rond financiering, sociaal secretariaat en boekhouding m.b.t. de opstart van hun eigen zaak. Ook kregen zij waardevolle tips & tricks van diverse ervaringsdeskundigen die recent startten met hun eigen onderneming. De deelnemers van de sessies voor creatieve beroepen konden rekenen op de expertise van Flanders DC, Antwerp. Powered by Creatives en Kunstenloket.

Studentondernemer Natasja van Looveren maakte foto's tijdens de sessie Creativity & Technology op woensdag 22 maart 2017.

Heb je de smaak te pakken gekregen? Informeer dan zeker nog eens bij onze partners voor al je vragen rond financiering, sociaal secretariaat en boekhouding.

ING Als (toekomstige) ondernemer ben je steeds op zoek naar antwoorden en adviezen. Neem zeker eens een kijkje op www.ing.be/starters. Naast startersvoordelen vind je hier tal van interessante artikels en interviews.

Hoe ga je de toekomst met succes tegemoet in deze geconnecteerde wereld? Ontdek de antwoorden tijdens de tweede editie van de Week van de Ondernemers (24 t/m 27 april 2017). Schrijf je alvast in voor één van de gratis sessies via www.ing.be/ondernemers.

Xerius

Bij Xerius sta je als startende ondernemer centraal. Xerius gaat verder dan enkel het vervullen van de wettelijke opdracht. Zo controleert Xerius niet alleen of je voldoet aan alle startersvoorwaarden, maar gaan ze ook graag een stapje verder. Samen met jou bekijkt Xerius hoe ze jou kunnen helpen je opstart zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Meer dan 136.000 zelfstandigen en 86.000 vennootschappen doen hiervoor beroep op de expertise van Xerius. Kortom, Xerius is dé referentie als je een eigen zaak wil starten. Voor meer informatie rond ondernemen kan je steeds terecht op www.xerius.be of blog.xerius.be.

SBB Accountants & Adviseurs SBB Accountants & Adviseurs biedt ondernemers een integrale dienstverlening in accountancy, boekhouding en fiscaliteit. Dankzij de rijke expertise en gespecialiseerde kennis, kunnen ze elke stap van het ondernemerschap mee vorm geven.

Elk jaar begeleidt een team van startersadviseurs meer dan 700 ondernemers met de opstart van hun zaak. Een goede begeleiding door een boekhouder-accountant is immers onmisbaar!

De startersadviseurs van SBB geven advies over je statuut als student-zelfstandige, ze gaan na welke ondernemingsvorm voor jou het meest geschikt is, helpen bij de opmaak van je financieel plan, zijn je klankbord bij vragen over investeringen, enz. Aarzel niet om hen te contacteren voor een vrijblijvend adviesgesprek. Meer informatie vind je op www.sbb.be/nl/starten.

Stad Antwerpen

Iedere dinsdagvoormiddag biedt de Stad Antwerpen gratis startersadvies aan in TAKEOFF. Kom gerust eens langs voor een individueel gesprek. Meer info vind je hier.

Lukt het niet op een dinsdagvoormiddag?

Neem dan een kijkje op de website www.ondernemeninantwerpen.be en boek je afspraak online.

0 opmerkingen
bottom of page