• MM

Videoboodschap van Tim van Aelst, gastspreker op de Entrepreneurial Roundup van 27 april.


Nu het einde van het academiejaar nadert, organiseert TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE een grootse Entrepreneurial Roundup. Tijdens deze Roundup worden jonge Antwerpse ondernemers voor de eerste keer ook letterlijk in beeld gebracht. Het resultaat is een indrukwekkende collage van jonge Antwerpse ondernemers die deel uitmaken van het Antwerpse starterslandschap. ​ Koen Kennis, de bevoegde schepen voor middenstand in Antwerpen, opent de avond. Daarna krijgen verschillende jonge ondernemers hun Pitch & Glory moment, waar ze in 5 minuten hun (ondernemings-) project komen voorstellen aan het publiek.

Aansluitend krijgt gastspreker & internationaal televisiemaker Tim van Aelst het woord. Als oprichter van het productiehuis Shelter (bekend van Benidorm Bastards, Wat Als? en Safety First) weet hij als geen ander hoe het is om als ondernemer van start te gaan. Hij geeft je voldoende ondernemingsgoesting om de zomermaanden te overbruggen. VOKA, kamer van koophandel Antwerpen-Waasland, rijkt hun awards voor meest beloftevolle ondernemersidee en meest beloftevolle jonge ondernemer uit. SINC sluit de avond af met de lancering van hun nieuwe ploeg en geeft het startschot voor de afterparty. ​ Schrijf je HIER snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

PROGRAMMA 19:00 - Ontvangst 19:30 - Openingswoord schepen Kennis 19:45 - Pitch & Glory (jonge ondernemers aan het woord) 20:35 - Inspirational talk door TIM VAN AELST 21:15 - VOKA awards (meest beloftevolle ondernemersidee & meest beloftevolle jonge ondernemer) 21:30 - Lancering SINC 2017-2018 21:45 - Drinks & networking (aansluitend afterparty SINC) ​ LOCATIE FoMu (Fotomuseum) Antwerpen Waalse Kaai 47 2000 Antwerpen www.fomu.be ​

==

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

35 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE