• mm

LET'S GET DIGITAL : planet of the apps bij TAKEOFFANTWERP.


LET's GET DIGITAL

Op zaterdag 27 mei staat jongerenzender MNM helemaal in het teken van de digitale revolutie. Die dag organiseren Digital Belgium, Proximus, VRT en MNM samen Let's get digital, een exclusieve showcase van alles waar 'digitaal' voor staat.

MASTERCLASS in Antwerpen.

Stel je voor: je smartphone zonder apps. Moeilijk? Onmogelijk? Mobiele applicaties zijn here to stay. Kom op 27 mei naar TAKEOFFANTWERP en verdiep je in een wondere wereld: hoe begin je aan de uitbouw, welke fases doorloop je, welke uitdagingen kom je onderweg tegen?

Zet je schrap voor inspirerende talks van succesvolle en startende app ontwikkelaars en een mini-hackaton waar jouw stem telt: je krijgt de kans te brainstormen over oplossingen voor real-life issues. Tussendoor verwennen we je met snacks en prijzen.

Verder zetten we een concrete app in de schijnwerpers. Ken je Chestnote al? Als je zit te hoofdschudden achter je scherm, dan wordt het hoog tijd dat daar verandering in komt. Chestnote is een contextuele messaging applicatie, die je toelaat berichten te vergrendelen met een tijds- en/of plaatsslot. Zo heeft je ontvanger eindelijk weer iets om naar uit te kijken.

Duik achter de schermen van de nieuwste messaging revelatie. Jouw prangende vragen komen aan bod, aangevuld met persoonlijke ervaringen. Bonus: een meet & greet met het gezellige Chestnote team! See you on our “Planet of the Apps”!

INSCHRIJVEN?

Heb je altijd al meer willen weten over deze digitale knopjes? Er zijn zeker nog een heleboel dingen die je nog niet over apps wist. Schrijf je nu in voor de masterclass Apps op 27 me van 13u00 tot 17u00 in TAKEOFFANTWERP! Het is volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht. KLIK HIER

100 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE