top of page

Stad zoekt kandidaten voor de Nieuwe Natie


Dit najaar wordt voor de derde maal het tijdelijke shoppingproject ‘de Nieuwe Natie’ gelanceerd in de Antwerpse binnenstad, deze keer in de Stadsfeestzaal op de Meir. Ondernemers die in Antwerpen een zaak willen opstarten, krijgen met dit project de kans hun winkelconcept of producten uit te testen onder begeleiding van een coach.

TEST JE WINKELCONCEPT OF PRODUCT

De stad roept zowel (startende) ondernemers als mensen met een goed idee voor een handelszaak op zich kandidaat te stellen en zorgt voor professionele begeleiding en coaching. Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zaterdag 31 maart 2018 kunnen kandidaten een instapklaar handelspand aan voordeeltarief huren op deze toplocatie in de Antwerpse binnenstad om een winkelconcept of product uit te kunnen testen.

Alle deelnemers krijgen professionele begeleiding, terwijl de stad het project in de kijker zet bij shoppende Antwerpenaars, bezoekers en toeristen. Tijdens het project wisselen de ondernemers elkaar af, zodat shoppers een gevarieerd aanbod blijven ontdekken.

STEL JE KANDIDAAT

Aanmelden kan tot en met 16 juli. Iedereen die een volledig dossier indient, krijgt begeleiding van een coach om zijn/haar dossier te optimaliseren en te pitchen voor een vakjury.

0 opmerkingen
bottom of page