top of page

Innovation lab voor cultuurfestival CALAMARTES


De overkoepelende studentenorganisatie UNIFAC en een team van gemotiveerde studenten organiseren sinds 2008 elk jaar Calamartes, een cultuurfestival op maat van de student. Negen dagen wordt de stadscampus van de Universiteit Antwerpen bestookt met kunst en cultuur.

Vanuit de spiegeltent op het Hof van Liere zullen verschillende podiumkunsten zoals muziek, theater en dans maar ook film, fotografie en literatuur zich verspreiden over de campus. Calamartes wil in de eerste plaats cultuurparticipatie bevorderen door studenten kennis te laten maken met verschillende kunstvormen en staat daarom ook open voor de actieve en passieve deelname van studenten. Het festival is een eerste stap in de richting van een breder cultuuraanbod op de stadscampus.

Calamartes is komend jaar aan haar tiende editie toe. UNIFAC is op zoek naar geïnteresseerden die willen nadenken over vernieuwingen voor de jubileumeditie van het festival en met het oog op toekomstige jaargangen. Ze verwelkomen graag experts, maar ook studenten die interesse hebben om mee na te denken over verbetering en vernieuwing van het festival in het hartje van de universiteit. Het evenement zal plaatsvinden in Takeoff Antwerp op zondag 9 juli en zal starten om 9u30. Er zal een uitgebreid ontbijt voorzien worden!

Interesse? Neem dan snel contact op met UNIFAC via emma.van.overtveldt@gmail.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page