Internationale masterclass tijdens het Creativity World ForumFlanders DC biedt 2 Vlaamse studenten uit een creatieve/kunst-opleiding in het hoger onderwijs de kans om deel te nemen aan het DCLivingLab en het Creativity World Forum, Europa’s grootste conferentie rond creativiteit. Daarbovenop ontvang je een tussenkomst tot max. € 500 voor je deelname, reis en verblijf.

Het DCLivingLab is een internationale masterclass rond creativiteit, innovatie en ondernemerschap met 60 studenten uit het hoger onderwijs en wordt gehost tijdens het Creativity World Forum.

De masterclass vindt plaats van 30/10 tot 03/11 in Aarhus, Denemarken.

Alle info: www.dclivinglab.com

Stel je nu kandidaat! (deadline: 25/09)


TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE