top of page

10 OKT 2017: SAVE THE DATE


De ENTREPRENEURIAL KICKOFF is het jaarlijks startevent voor young potentials (studenten / jongeren met ondernemingszin) en staff (docenten / lectoren / jeugdwerkers / ATP / ...). Voor elke doelgroep wordt er een aangepaste sessie voorzien. Aansluitend brengt een slotshow meer duiding over het volledige project. Napraten kan tijdens het netwerkgedeelte. Tijdens deze showcase zullen dienstverleners en alle promotoren aanwezig zijn met een infostand. Verschillende Antwerpse start-ups zullen zich ook voorstellen.

MNM brengt live verslag uit vanop het KICKOFF event.

In ‘TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE’ bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief organiseert de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. Inschrijven voor dit evenement is mogelijk vanaf maandag 2 oktober via www.kickoff.takeoffantwerp.be

KICKOFF EVENT 10 oktober 2017 18u00 - 23u00

Campus Zuid van de Karel de Grote Hogeschool

Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen

- -​

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO. Er wordt voor dit project een steun voorzien van 500.000 euro, waarvan EFRO 40%, Hermes 30% en de lokale partners 30% cofinancieren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page