top of page

BAAS praat : Big cities, big opportunities.

Antwerpen is een grootstad met meer dan 150 verschillende nationaliteiten. Welke opportuniteiten brengt dat met zich mee? Ondernemers met verschillende achtergronden vertellen hoe zij hierop inspelen met hun project.

Taha Riani is mede-oprichter van Mvslim, een website met nieuwsberichten door moslims, voor iedereen. Daarnaast stond hij ook mee aan de wieg van Allyens, een marketing bedrijf dat op minder dan twee jaar tijd een begrip werd in België en ver daarbuiten. In maart werden hij en zijn partner in crime Hana Challouki laureaat van de Diwan awards, een prijs voor succesvolle Belgen met Marokkaanse roots. Geen slecht parcours, voor de ondernemer van slechts 24 jaar.

Tijdens de entrepreneurial Kickoff deelt hij het podium met Mohamed El Yakhloufi. Mohamed begint pas aan de weg te timmeren met Hylight, een non-profit die een bruggenbouwer wil zijn tussen young potentials met een migratieachtergrond en bedrijven uit de IT-sector.

ENTREPRENEURIAL KICKOFF 2017

De ENTREPRENEURIAL KICKOFF is het jaarlijks startevent voor young potentials (studenten / jongeren met ondernemingszin) en staff (docenten / lectoren / jeugdwerkers / ATP / ...). Voor elke doelgroep wordt er een aangepaste sessie voorzien. Aansluitend brengt een slotshow meer duiding over het volledige project. Napraten kan tijdens het netwerkgedeelte. Tijdens deze showcase zullen dienstverleners en alle promotoren aanwezig zijn met een infostand. Verschillende Antwerpse start-ups zullen zich ook voorstellen.MNM brengt live verslag uit vanop het KICKOFF event.

​KICKOFF EVENT 10 oktober 2017

18u00 - 23u00

Campus Zuid van de Karel de Grote Hogeschool​

- -​

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen
bottom of page