Creatives en ondernemers ontmoeten elkaar


Op 14 december vindt Creatief Antwerpen Netwerkt plaats.

Tijdens dit netwerkevent ontmoeten ondernemers en creatieve professionals elkaar. Het is dé kans om te ontdekken wat je aan de ander bevalt en wat die voor jou kan betekenen. Hier worden meetings vastgelegd, handdrukken uitgewisseld en zaadjes voor succesvolle joint ventures geplant.

Schrijf je in en ga op boeiende first dates!

Creatief Antwerpen Netwerkt

Donderdag 14 december

Vanaf 18u30

Mercado (Groenplaats 43, Antwerpen)

Info en inschrijven via www.creatiefantwerpennetwerkt2017.be

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE