• Admin

Start Academy geeft student-ondernemers vliegende start


Heb je een idee, vaag of concreet, maar is extra kennis welkom om dit om te zetten in een succesverhaal? Ben je benieuwd naar hoe potentiële afnemers staan tegenover jouw idee? Of kan je begeleiding gebruiken in de verdere uitwerking van je idee? En misschien ook een financieel duwtje in de rug?

In welke fase jouw idee zich ook bevindt, Start Academy geeft jouw idee alle kansen tot slagen.

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs tussen 18 en 25 jaar, alleen of in team.

Starten als student? Start Academy helpt je op weg in een traject van februari tot april 2018: van inspirerende workshops tot concreet advies van ervaren coaches.

Sta je al verder, en ben je al student-ondernemer? Of heb je nog geen idee maar het kriebelt wel om te ondernemen? Ook dan ben je welkom! Versterk een team met jouw skills; de begeleiding van een ervaren team krijg je er gratis bij.

Alle info vind je via www.start-academy.be.

47 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE