Start-Up Your Christmas


TAKEOFFANTWERP, GATE15, SINC en Bar TAKEOFF slaan de handen in elkaar voor de kersthappening Start-Up Your Christmas.

Op dinsdag 19 december kun je aan de site van TAKEOFF terecht voor originele kerstcadeautjes, te koop bij jonge Antwerpse ondernemers. GATE15 pakt ze feestelijk voor je in! We doen het natuurlijk niet voor niets: met dit evenement steunen we tevens de De Warmste Week t.v.v. Centrum Kauwenberg. Door te kopen bij een van de start-ups draag je ineens bij aan dit goede doel. Ook kun je tegen een vrije bijdrage plaatjes aanvragen bij onze huis-DJ!

Meer info over de aanwezige start-ups vind je hier.

Blijf op de hoogte via het Facebookevent.

*+* Start-Up Your Christmas *+*

Dinsdag 19 december

17u00 - 22u00

TAKEOFF & GATE15 (Kleine Kauwenberg 19)

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE