SAVE THE DATE: Starterssessies 2018

Studeer je dit jaar af? Heb je plannen om te starten als zelfstandige?

Uit ervaring weten we dat laatstejaars studenten in onze onderwijsinstellingen vaak behoefte hebben aan praktische informatie over het zelfstandige statuut. Daarom organiseert TAKEOFFANTWERP in maart 2018 voor de 4e maal een reeks Starterssessies.

Tijdens een sessie krijg je informatie rond de praktische kant van het zelfstandige statuut en zijn het laatste duwtje in de rug om effectief van start te gaan. We werken in de vorm van speeddates waarbij je vragen kunt stellen aan onze partners op gebied van o.a. boekhouding, sociaal secretariaat en financiën.

--- Voor elke sector is er een specifieke sessie:

Dinsdag 13 maart 18:00 - 21:30 (PARA-) MEDISCHE BEROEPEN

Woensdag 14 maart 18:00 - 21:30 VRIJE & INTELLECTUELE BEROEPEN

Dinsdag 20 maart 18:00 - 21:30 KUNSTENAARS

Woensdag 21 maart 18:00 - 21:30

CREATIVITY & TECHNOLOGY

Donderdag 22 maart 18:00 - 21:30

ALGEMENE SESSIE: Zelfstandige in HOOFD- of BIJBEROEP

--- Kijk voor meer informatie hier.

Inschrijven is mogelijk vanaf februari.

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE