top of page

STAFF TRAINING 'studeren & ondernemen in Antwerpen'. (save the date)


Doelgroep : Personeelsleden die ondersteuning bieden aan studenten. Organisator : TAKEOFFANTWERP Datum : woensdag 29 augustus 2018, 08u30 - 12u45 Locatie : bar TAKEOFF, Kleine Kauwenberg 17, 2000 Antwerpen

....

Sinds kort gelden er nieuwe regels voor student-ondernemers. Ze krijgen meer ruimte om hun ondernemersactiviteiten uit te bouwen.

Wat zijn de mogelijkheden in Antwerpen? Hoe ondersteunt de stad student - ondernemers? Onder welk (para-) fiscaal statuut vallen deze studenten? Waar kunnen studenten én STAFF terecht met hun vragen?

TAKEOFFANTWERP organiseert op woensdag 29 augustus een infosessie voor personeelsleden die ondersteuning bieden aan studenten. Concreet worden verschillende facetten van ‘studeren én ondernemen in Antwerpen’ geïntroduceerd. Vervolgens zorgen we voor korte kennismakingsmomenten met betrokken contactpersonen binnen de onderwijsinstellingen. PROGRAMMA 08u30 – 09u00 Ontvangst met koffie 09u00 – 09u10 Verwelkoming door TAKEOFFANTWERP (Mathias Mallentjer) 09u10 – 10u15 De student – ondernemer : een update. (Nathalie Put, SBB Accountants & Adviseurs). 10u15 – 10u30 Hoe ondersteunt de stad student-ondernemers? (Marie Schoeters, stad Antwerpen) 10u30 – 10u50 Break 10u50 – 11u50 Contactmoment per onderwijsinstelling. 11u50 – 12u00 Slotmoment 12u00 – 12u45 Broodjeslunch INSCHRIJVEN Deze infosessie wordt gratis aangeboden. Inschrijven vooraf per mail naar mathias@productionoffice.be

==

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KdG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page