top of page

SINC Goes Supernova


Van 27 tot 30 september strijkt de nieuwe, innovatieve technologiebeurs SuperNova neer op het Eilandje in Antwerpen. Als Antwerpse student of student-ondernemer krijg je de unieke kans om aan een verlaagde prijs deel te nemen aan dit vierdaagse festival.

Nationale en internationale technologiebedrijven tonen er hun nieuwste snufjes en de line-up van toonaangevende sprekers is indrukwekkend. SuperNova is een initiatief van Flanders DC en Scale-ups.eu van rasondernemer Jürgen Ingels, en krijgt ondersteuning van de stad Antwerpen en Vlaanderen. Wil je er ook graag bij zijn? Ga samen met SINC op vrijdag 28 september op verkenning en geniet van een voordeelticket: 96,70 EUR in plaats van 427,03 EUR.

Interesse om aan de slag te gaan bij één van deze toonaangevende technologiebedrijven? Via de Talentbuzz kan je je cv uploaden die via AI wordt gematcht aan potentiële werkgevers.

==

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page