top of page

- SAVE THE DATE - Entrepreneurial Kickoff


Op dinsdag 9 oktober 2018 organiseert TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE voor de 3e maal de ENTREPRENEURIAL KICKOFF als startschot van een nieuw en ondernemend academiejaar. Tijdens dit evenement ontdek je wat Antwerpen jonge ondernemers te bieden heeft.

In TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief organiseert de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad.

---

De avond bestaat uit een reeks inspirerende en informatieve workshops, een slotshow met enkele keynotes en een showcase.

Verschillende dienstverleners en alle promotoren zijn aanwezig met een infostand. In de Try-out Area ontdek je zo'n 30 Antwerpse start-ups en ondernemings-projecten. Daarnaast brengt radiozender MNM live verslag uit vanop het event.

--- OPROEP ---

Ben je al gestart of wil je binnenkort iets ondernemen? Vraag dan je plek aan in onze Try-out Area.

>> Alle informatie vind je hier.

PRAKTISCH Dinsdag 9 oktober 2018 18u00 - 23u00

AP Hogeschool - campus Spoor Noord

ALLE INFO & INSCHRIJVEN (mogelijk vanaf 24 september)

---

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO. Er wordt voor dit project een steun voorzien van 500.000 euro, waarvan EFRO 40%, Hermes 30% en de lokale partners 30% cofinancieren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page