• MM

Bouw mee APPS from Antwerp.


Kriebelt het om een app te ontwikkelen? Heb je ideeën die je samen met een app-ontwikkelaar wil realiseren? Of wil je je gewoon eens laten inspireren door topstarters binnen de IT-sector?

Kom naar de Apps from Antwerp hackathon op vrijdag 26 oktober.

Hackathon

Bedenk samen met andere kandidaat app-bouwers digitale oplossingen voor een aantal probleemstellingen. Een professionele jury koppelt de drie beste concepten aan een partnerbedrijf, dat meter wordt van het idee. Deze drie winnaars bouwen de app daarna verder uit met ondersteuning van hun ‘meter’ en krijgen hiervoor 18.000 euro financiële ondersteuning van de stad.

Inschrijven kan tot dinsdag 23 oktober via http://www.appsfromantwerp.be.

Geen losse flodders

De apps die tijdens Apps from Antwerpen worden uitgewerkt zijn geen vrijblijvende losse flodders. Zo leverden de vorige edities heel wat apps op die intussen tot ver buiten de stadsgrenzen bekend zijn. Onder hen het buurtnetwerk voor vrijwilligerswerk ‘Give a Day’, de interactieve streetarttour ‘StreetArtAntwerp’ en Seesr dat koppels de mogelijkheid biedt om op een snelle en eenvoudige manier de ideale date-activiteit te vinden.

Praktisch
  • Apps from Antwerp hackathon

  • Vrijdag 26 oktober van 10 tot 18 uur

  • Digipolis Antwerpen, Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

>> MEER INFO & INSCHRIJVEN

24 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE