• Admin

Start Academy biedt begeleiding én kans op startkapitaal


Heb je een ondernemersidee?

Laat het dan niet in de kast zitten, maar ga ermee aan de slag!

Als student hoger onderwijs biedt Start Academy voor jou een mooie combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie. Je kan deelnemen in team (max. 6 personen) of alleen, in een traject dat loopt tot april 2019. Vanaf het moment van je inschrijving kan je terecht bij een persoonlijke coach en bij een reeks experts.

Hoe sneller je instapt, hoe sneller je wordt begeleid om je idee te vertalen in een succesverhaal.

Vanaf februari 2019 krijg je bovendien de nodige inzichten tijdens workshops, waarmee je aan de slag gaat. En, wie weet kan jij de jury het meest overtuigen met je eindpresentatie, en verdien je de hoofdprijs van € 2.500!

Wil je meer info?

Surf naar www.start-academy.be.

Registreren voor deelname kan tot 15 februari.

Deelname is gratis, en meer dan waardevol!

25 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE