• MM

GATE15 zoekt ondernemende studenten.

Op donderdag 26 september verwelkomen GATE15 en haar partners alle studenten met het grootste studentenfeest van het jaar: StuDay! Niet zomaar een gratis feestje, maar een evenement met 20 000 bezoekers, 4 podia met elk hun eigen stijl en 28 artiesten die het beste van zichzelf geven, 21 500 liter drank geschonken in 100000 herbruikbare bekers, foodtrucks om te ontdekken en de klassieke festivalhap om te koesteren, verrassende cultuurervaringen en nagelbijtend spannende sportcompetities.

Het concept, de programmatie, productie en communicatie wordt onder begeleiding van GATE15 handpicked, kritisch gewikt-gewogen door onze ervaringsdeskundigen: dé Antwerpe student.

Om dit mee in goede banen te leiden is GATE15 ook op zoek naar twee projectmedewerkers die van aanpakken weten.

CO-CREATIE : ambassadors.

Het team van GATE15 zoekt enthousiaste studenten die graag wilde ideeën spuien over wat er nodig is om er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van te maken. Van muziek-aficionado’s, foodies, creatieve geesten, sportfreaks, eventplanners, stylisten in spe, cultuurfans in hart en nieren, tot connaisseurs van de Antwerpse studentenwereld… they need it all!

>> Meer info HIER.

2 PROJECTMEDEWERKERS

Heb je nu helemaal de smaak te pakken? GATE15 zoekt twee projectmedewerkers die mee voor de realisatie van het event zorgen. Een unieke kans om tonnen ervaring op te doen.

>>Meer info HIER.

Nagenieten kan je hier :

57 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE