• Admin

Future Entrepreneurship 2019 is uitverkocht!


Donderdag 21 februari 2019 organiseert studentenorganisatie SINC de derde editie van Future Entrepreneurship.

Dit jaar staat volledig in het teken van duurzaamheid. SINC zal meer dan 1200 ondernemingsgezinde bezoekers verwelkomen in de Koningin Elisabethzaal om hen de toekomst van duurzaamheid te laten ontdekken.

De avond wordt geleid door 4 topsprekers die komen vertellen over hoe zij duurzaamheid omzetten in de praktijk. Hiermee wil SINC niet enkel de problemen rond het klimaat op tafel leggen, maar vooral ook heel wat oplossingen aanbieden. Om de avond te eindigen, kunnen de bezoekers de Future Fair bezoeken waar een 20-tal bedrijven hun gloednieuwe technologieën en innovaties voorstellen.

Dit event is een echte must voor iedereen met een ondernemersspirit en een toekomstgerichte mindset!

Praktisch

Donderdag 21 februari 2019 Koningin Elisabethzaal (Koningin Astridplein 26, Antwerpen)

18u30 - Deuren open

19u30 - Start conferentie

22u00 - Future Fair

www.fe19.be

Geen ticket? Je kunt nog registreren voor de wachtlijst.

55 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE