Hack The City


TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE, stad Antwerpen, Intigriti en Digipolis organiseren twee evenementen rond ethical hacking, een meetup om geïnspireerd te worden en een hackaton om zelf aan de slag te gaan.

Het eerste evenement zal doorgaan op dinsdag 12 maart in Digipolis, namelijk een gratis avond om de wereld van cybersecurity en ethical hacking te ontdekken.

Overheden, technologiebedrijven, ziekenhuizen of banken: overal stijgt de nood aan cybersecurity. We beschikken steeds meer over gevoelige informatie die beschermd moet worden. Ethical hackers sporen fouten op in beveiligingsystemen, servers en websites om te voorkomen dat net die gegevens in de foute handen belanden. Twee sprekers zullen vertellen over hun inspirerende ervaringen in de sector.

>> LEES MEER

PROGRAMMA

18u00 | Ontvangst met broodjes

18u30 | Introductie

18u40 | Inti De Ceukelaire

19u00 | Matthias Dobbelaere

19u20 | Q&A

19u30 | Netwerkreceptie

21u00 | Einde

---

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE