top of page

20 vrijkaarten voor studenten die het klimaatprobleem willen ‘hacken’.

Van 28 tot 30 maart gaat Hack Belgium door in Brussel. De studententickets zijn uitverkocht maar VLAIO heeft nog 20 tickets te geef, maar wees snel!

Volgende week al gaat Hack Belgium door, het jaarlijkse innovatiefestival op het Brusselse Tour & Taxis. Deze editie focust op het vinden van creatieve oplossingen voor de complexe klimaatproblematiek. VLAIO, onze partner in crime, steunt de missie van Hack Belgium, en vraagt daarom aan haar partners om dit bericht snel te delen binnen hun netwerk.

Hackawat!? Waarom deelnemen? Deelnemers krijgen hulp van maar liefst 200 wetenschappers, professionals en experten om hun ideeën uit te werken. Tijdens de hackaton maken ze kennis met de allernieuwste technologieën en tal van innovatieve bedrijven. Deze inspiratie gebruiken ze meteen om samen met de 1000 deelnemers prototypes te bouwen en een realistisch businessmodel uit te werken. Zo smeden de studenten nieuwe samenwerkingen om concrete oplossingen te vinden voor onze planeet.

Krijg van VLAIO een vrijkaart! Officieel zijn de studententickets uitverkocht, maar gelukkig heeft Agentschap Innovatie & Ondernemen nog 20 gratis kaarten te geef! Die kunnen studenten bekomen door een mailtje te doen naar ondernemendonderwijs@vlaio.be. Enkel geschikt voor snelle beslissers: wie wil hacken van 28 tot 30 maart reageert vóór woensdagmiddag, 12.00 u, 20 maart!

0 opmerkingen
bottom of page