top of page

(Student-) ondernemers gezocht voor projecten in de cultuursector!

Voor het derde jaar op rij lanceert het departement Cultuur, Media, Jeugd en Brussel de projectoproep ‘Innovatieve partnerprojecten’. Culturele organisaties die met een niet-culturele partner samenwerken, kunnen projectsubsidies aanvragen.

Concreet mikt de oproep op partnerschappen zoals tussen cultuur en de bedrijfswereld, de gezondheidszorg, het onderwijs of detentie. Het initiatief spoort beide kanten aan hun grenzen te verleggen, wat moet leiden tot allerlei win-winsituaties.

Indienen kan vanaf 14 juni 2019 tot 15 juli 2019. Projecten mogen van start gaan vanaf 1 december 2019 en moeten afgelopen zijn op 30 november 2022. De projectsubsidie bedraagt maximaal 80.000 euro per project, dit komt overeen met ongeveer 25.000 euro per jaar.

De eigen inbreng van de niet-culturele partner(s) bedraagt minimaal 25% van de totale kosten. Een lijst van de vorige partnerschappen uit 2017 en 2018 vind je hier en hier.

Op 14 juni 2019 is er een kennisnamiddag in Ninove waar er meer uitleg gegeven wordt over de subsidielijn en initiatiefnemers van voorbije innovatieve partnerprojecten vertellen wat ze geleerd hebben ter inspiratie. Het programma en inschrijvingsformulier is terug te vinden op deze website van departement Cultuur, Media, Jeugd en Brussel.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page