• MM

Start Me Up Fest - Entrepreneurial Kick Off - STUBRU


Jong en vol briljante ideeën? Mooi zo, blijf er niet mee zitten maar voer ze gewoon uit! Van 7 tot 11 oktober helpt VLAIO i.s.m. de studentensteden voor jong ondernemerschap, Unizo Onderwijs & Ondernemen en VLAJO jonge ondernemers op weg tijdens Start Me Up Fest, met leuke activiteiten in heel Vlaanderen.

Studio Brussel zendt dinsdag 8 oktober live uit vanop de Troonplaats in Antwerpen. Tijdens de uitzending (16u00 - 18u00) komen verschillende jonge ondernemers aan het woord.

Daarnaast kan je op de troonplaats letterlijk op startup – kroegentocht gaan. In verschillende bars kan je kennismaken met het Antwerpse startup-landschap.

· Krijg startersadvies van de stad Antwerpen.

· Sla een praatje met enkele student-ondernemers.

· Maak kennis met SINC, de ondernemendste studentenorganisatie van antwerpen.

· Ontdek hoe andere studentsteden jonge ondernemers ondersteunen.

Als je de smaak te pakken hebt kan je ineens aansluiten bij de Entrepreneurial Kickoff die loopt van 18u00 tot 23u00 ;-)

Inschrijven voor Start Me Up Fest in Antwerpen is niet nodig. Zak gewoon af tussen 16u00 en 18u00 naar de TROONPLAATS. Alle deelnemende hot spots kan je herkennen aan hun groene uithangbord.

Meer info over Start ME Up Fest vind je hier : https://www.startmeupfest.vlaanderen/

45 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE