THE GRN FAIR

Ontdek coole duurzame startups op de Green Fair bij Antwerp Management School op maandag 18 november. Naast Antwerpse startups nemen ook interessante sprekers het woord en kom je te weten hoe je duurzaam kan zijn in je persoonlijke en professionele leven.

Bovendien biedt deze avond de ideale gelegenheid om je netwerk uit te breiden en jonge ondernemers te ontmoeten.

>> Meer informatie: klik hier

>> Schrijf hier in: klik hier

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE