top of page

9/05 & 10/05_ VERKOOPMARKT JONGE ONDERNEMERS



Koop je cadeaus van jonge Antwerpse ondernemers!


Op 9 en 10 mei slaan TAKEOFFANTWERP en Het Steen de handen in elkaar. Beloftevolle (student-)ondernemers verkopen tijdens deze markt hun producten en diensten.


Spring dus even binnen op deze prachtige locatie om de origineelste cadeaus te scoren!


In het kort:

WAT? Een gezellige markt met producten van jonge Antwerpse ondernemers

WAAR? Het Steen, Steenplein 1, 2000 Antwerpen

WANNEER? 9 en 10 mei tussen 12u00 en 18u00


 

Ontdek de ondernemingen:




Magali brandt inspirerende quotes op verschillende houten materialen. Van serveerplanken tot flessenopeners tot boekdividers… alles tovert ze om tot leuke en persoonlijke objecten!



Gezelligheid gegarandeerd! Bij Dengio vind je leuke gezelschapsspellen met een focus op kwaliteit én betaalbaarheid. Ontdek bijvoorbeeld Creature Clash, een strategisch spel voor dierenvrienden.




Voor het perfecte buitenfeestje moet je bij KIDSH zijn. Dorothée organiseert themafeesten in het bos of het park voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Leren verbinden met de natuur staat centraal: ze leert kinderen al spelend hoe de natuur helend kan werken en de ideale speelplek is om de batterijen weer op te laden.



Annorlunda verkoopt handgemaakte juwelen die geïnspireerd zijn op de zee en de natuur, gemaakt met natuurlijke materialen zoals edelstenen, zoetwaterparels, schelpen… En de juwelen zijn natuurlijk ook waterbestendig, zodat je ze kan dragen op het strand!



Deze vodka ontleent zijn naam aan de Bourgondische levensstijl. Burgun Vodka wil de ervaring van goed eten en drinken nog meer versterken.






Atelier van A is een jong, creatief bedrijf dat naai-het-zelf dozen creëert. Deze worden samengesteld met verschillende patronen, stoffen, benodigdheden en een handleiding voor verschillende naainiveau’s. De patronen zij ook zelf ontworpen en dus super origineel!




Bij THE – TWO worden jouw creatieve dromen werkelijkheid, of je nu op zoek bent naar het ultieme postkaartje of een prachtig ontwerp voor je bedrijf. Ze hebben alles in huis om jouw visie tot leven te brengen. Hun geheime formule: het mixen van kleur tot een stijl die harmonieus en betoverend is en je ogen doet twinkelen!



Annorlunda is een verhuurbedrijf met mooie materialen die je kan huren voor events. Daarnaast hebben ze ook een webshop met een zelf ontworpen collectie interieuritems zoals poefs, kussens en linnen servetten. Alle items zijn handgemaakt en fleuren met hun toffe kleuren elke ruimte op!




MERAKI Antwerp is een kledingmerk voor vrouwen. Ze focussen op kwalitatieve kleding die elegantie en comfort perfect balanceert. Perfect voor je nieuwe lente-garderobe!






Boost je zelfvertrouwen met de juwelen, accessoires en spiegels van Ewbracelets. Verwen jezelf of iemand anders met een toffe ring of een spiegel die jou een extra complimentje geeft.




OFFLINE


Geniet van het échte leven in lentesfeer op een unieke locatie in de stad. In BAR OFFLINE leg je je smartphone opzij en geniet je ten volste van je drankje en gezelschap!






Wat begon als een passie voor juwelen en accessoires groeide uit tot een volwaardige business met oog voor kwaliteit. In het assortiment van Liha vind je 18 k 925 sterling silver en stainless steel juweeltjes: betaalbaar én geen verkleuring.




 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen






1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page