Antwerp Startup Fair: where startups & talent meet

Wil jij graag aan de slag gaan in een jong & dynamisch bedrijf? Wil je deel uitmaken van de innovatieve startup cultuur? Schrijf je dan zeker in voor de online job beurs Antwerp Startup Fair op dinsdag, 20 oktober, 2020!De Startup Fairs van Startups.be | Scale-Ups.eu vormen een ontmoetingsplaats tussen tech startups & scale-ups aan de ene kant, en (jong) talent aan de andere. Het is de perfecte kans om toekomstige jobs of stages te bespreken met veelbelovende en jonge bedrijven in het Antwerpse.


Online event

Dit jaar vindt de Antwerp Startup Fair online plaats waardoor je kan netwerken vanuit je luie zetel. Je hoeft je niet te verplaatsen en kan vanachter je computerscherm tot 15 bedrijven leren kennen! Met andere woorden; nog nooit heb je zo laagdrempelig en efficiënt kunnen zoeken en netwerken voor die volgende stap.

Waarom werken bij een startup de ideale start is?

  • Startups worden vaak opgericht door jonge, ambitieuze ondernemers. Net zoals jij!

  • Geen grootschalige, complexe hiërarchie: als startup werknemer heb je een zeer gevarieerd takenpakket en meteen veel verantwoordelijkheid.

  • Je kan ook snel doorgroeien, samen met het bedrijf en je collega’s.

  • Zorg voor impact en creëer je eigen methode, carrière en takenpakket dankzij de flexibele startup cultuur.


Hoe verloopt de Antwerp Startup Fair?

  • Via onze netwerk tool kan je jezelf registreren en een profiel aanmaken. Eveneens krijg je ook de mogelijkheid om je CV te uploaden.

  • Je kan ook gebruiken maken van de extra anonimiteit feature: bedrijven krijgen te zien naar wat je specifiek op zoek bent, maar je naam en foto blijven onzichtbaar tot wanneer de meeting is goedgekeurd en ingepland.

  • Enkele dagen voor het event zetten we de netwerk tool open en kan je beginnen browsen door alle deelnemende bedrijven en vacatures.

Zie je iets interessant? Of heeft een startup jouw profiel gespot? Plan verschillende 1-on-1 video calls in voor 20 oktober met jouw potentiële toekomstige werkgever.


Meer info:

De Antwerp Startup Fair wordt georganiseerd door Startups.be | Scale-Ups.eu, met onder andere steun van de Stad AntwerpenExperis, VOKA Antwerpen-Waasland, SINC en TAKEOFFANTWERP.
18 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE