top of page

Antwerpen zoekt jongeren voor stedelijke TikTokStad Antwerpen is actief op sociale media, ook op de populaire app TikTok. De stad zoekt nu vijf jongvolwassenen om daarvoor een jaar lang mee korte video’s te maken.

Op de stedelijke TikTok worden diverse video's voor alle bewoners gepost. Antwerpen speelt daar in op onderwerpen die lokaal leven, brengt tips en evenementen, en kaart thema’s als verkeersveiligheid en discriminatie aan.

De stad geeft nu vijf jonge makers (18 - 25 jaar) de kans om zich creatief te ontplooien en professionele ervaring op te doen. Zij maken elk één TikTok per maand, met de eigen smartphone. Ze worden maandelijks op een redactievergadering verwacht, geven inbreng over onderwerpen en formats, en maken video’s volgens de stedelijke huisstijl. In ruil leren ze heel wat bij over het creëren van content, en krijgen ze een verloning op basis van geleverde prestaties.

Inschrijven kan door een TikTok-video te maken waarin je motiveert waarom jij de beste kandidaat bent, en die vóór 13 november via een privébericht door te sturen op https://www.tiktok.com/@stad_antwerpen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page