top of page

De kracht van een communityAntwerpse ondernemers onder één dak die bij elkaar terecht kunnen met al hun vragen en advies, dat is de SINC-community. Edith Lagrou (community director) en Lina Bouhamed (community manager) slaan dit jaar de handen in elkaar om de SINC-community nog dichter bij elkaar te brengen helemaal coronaproof. Verwacht je aan intieme off- én online evenementen waar ondernemers bij elkaar terecht kunnen. Lina licht voor ons graag al een tipje van de SINC-sluier op.


Waarom werd jij lid van SINC? 

Lina: “Ik heb het altijd al fascinerend gevonden hoe jongeren de moed vinden om volledig op zichzelf iets uit de grond te stampen. Helemaal van nul beginnen zonder te weten wat de toekomst brengt, daar heb je serieus wat lef voor nodig. Netwerken tot je erbij neervalt, dat lijkt voor velen de sleutel tot succes, en daar wilde ik ook van proeven. Ik stond dus op de eerste rij toen SINC een community manager zocht om zo’n netwerk uit te bouwen. De pieren uit mensen hun neus halen, dat is mijn doel voor dit jaar.”

Kan je wat meer vertellen over de SINC-community en wat die precies inhoudt?

“Het is een exclusieve (Facebook)groep waar we elkaar ondersteunen en helpen bij het uitbreiden van je netwerk. Leden kunnen er terecht met al hun vragen over ondernemerschap en krijgen hulp van andere leden. Het is ook de ideale plek om elkaar vooruit te helpen. Wat er allemaal in de groep komt te staan, kunnen de communityleden dus zelf bepalen. Edith en ik zorgen ervoor dat de leden wekelijks ook de leukste content op hun feed krijgen. Zo zetten we bijvoorbeeld elke maand een communitylid in de kijker. Een beetje gratis reclame, daar zegt niemand nee tegen, hè?”


“Offline organiseren we evenementen die focussen op netwerken en workshops waar je relevante kennis meekrijgt voor je eigen onderneming. Van zodra het weer mag, gaan we ook elke maand samen iets drinken. Onze community-evenementen zijn altijd bewust kleinschaliger dan de gewone (openbare) SINC-evenementen, zodat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten.”


Waarom zou ik als ondernemer lid worden? Wat maakt jullie anders? 

“Als communitylid krijg je duizend en één voordelen. Zo genieten leden bijvoorbeeld van kortingen van onze partners en zijn ze altijd als eerste op de hoogte van alle SINC-events, waardoor ze zich meteen kunnen inschrijven. Als leden graag met een eigen stand op een SINC-event staan, kunnen ze dat doen tegen een verminderd tarief. Zowel in de groep als tijdens de events krijgen ze dan de kans om hun onderneming in de kijker te zetten. Wie als actief lid minstens twee events bijwoonde, krijgt na een jaar ook een aanbeveling op Linkedin van ons. En natuurlijk krijgen leden er een fantastische netwerk bij! Edith en ik kunnen alvast niet wachten om iedereen beter te leren kennen!”

Maak je graag mee deel uit van het fantastische SINC-community netwerk? Haast je dan snel naar Facebook en word lid van de SINC COMMUNITY-groep!


----------------------------------------------------------------------------------

Wat staat er (voorlopig) op de SINC-community agenda voor dit schooljaar?

  • 10.11: SpeedSINCing - Met de leukste vragen kunnen communityleden netwerken met elkaar en hun favoriete bedrijven

  • 20.02:  SINC Workshops - Op locatie kunnen communityleden genieten van uiteenlopende workshops 

  • TBC: ROUND UP - In april sluiten we het jaar gezellig samen af
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page