top of page

Laatste kans om je in te schrijven voorStart Academy 2023Heb jij een briljant idee? Wil je werk maken van je ondernemingsdroom? Schrijf je dan voor vrijdag 17 februari in voor Start Academy 2023! Wie weet win jij er €1.500en tal van andere waardevolle prijzen mee?!


Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee. Tijdens het begeleidingstraject ontdek je of er potentieel in je idee zit en werk je je idee stap voor stap uit. Hierbij kan je rekenen op events, webinars en indien gewenst kwalitatieve begeleiding en ondersteuning van een persoonlijke coach en experts uit verschillende domeinen. Tijdens de ideeënwedstrijd krijg je de kans om je uitgewerkt idee te pitchen voor een professionele jury. Wie weet word jij dit jaar wel één van de finalisten van Start Academy 2023?!


Je kan zowel individueel als in team (maximaal zes personen) deelnemen aan Start Academy. Deelname is gratis en meer dan waardevol!


Ben je klaar om erin te vliegen? Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven. Registreren kan nog tot en met 17 februari 2023.VLAJO_StartAcademy_onepager
.pdf
Download PDF • 1.36MB


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page