top of page

Ontdek het ondernemend hoger onderwijs in Singapore: een exclusief webinar


Ben je klaar om uit de eerste hand te horen hoe ondernemerschap gevormd wordt in Singapore? Onze hogeschool nodigt je uit voor een niet te missen webinar, waarin je alles leert over de visie en kijk op ondernemerschap in het hoger onderwijs in een van de meest bloeiende economieën van Azië.

 

Waarom deelnemen?


Singapore staat wereldwijd bekend als een financieel centrum, een hub voor innovatie en ondernemerschap, en een toegangspoort tot de Aziatische markten. Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigde zakenman, of gewoon nieuwsgierig naar de zakelijke kansen in Singapore, dit webinar is jouw startpunt om uit de eerste hand te horen hoe deze metropool ondernemers ondersteund.

 

Over de Spreker: Michael Jenkins


We zijn bijzonder trots om Michael Jenkins als onze gastspreker te presenteren. Met meer dan twee decennia ervaring in het Aziatische bedrijfsleven en het hoger onderwijs en daarbovenop als een gevierde auteur op het gebied van leiderschapsontwikkeling, brengt Michael een schat aan kennis en inzichten mee. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe concepten op een duidelijke en boeiende manier over te brengen, waardoor dit webinar een must-attend event is voor iedereen die geïnteresseerd is in entrepreneurship in Singapore.

In bijlage kan je alvast zin boeiende carrière overzicht terugvinden.

 

Praktisch


- Datum: 26 maart 2024

- Tijd: 12-13.30u

- Taal: Engels

- Plaats: Online - je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

- Deelnemerslink: klik hier om deel te nemen aan het webinar


 

Tot ziens bij het webinar!




 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen



1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page