top of page

RECAP_ ENTREPRENEURIAL ROUNDUP 2024

Het einde van het academiejaar is in zicht en dat betekent... een nieuwe editie van de Entrepreneurial Roundup!Ook dit jaar sloten we het academiejaar weer af met een interessante talkshow waarin we samen terugblikten op het afgelopen jaar en enkele jonge Antwerpse ondernemers en hun beloftevolle projecten in de spotlights zetten.


Op woensdagavond 8 mei daverde Het Steen van het ondernemend geweld. De Loungeruimte - het schoon verdiep van Het Steen met een buitenterras en zicht op de Schelde - zat helemaal vol.


Vier jonge ondernemers kregen de kans om in één minuut hun project te pitchen voor het publiek. En dat deden ze uitmuntend! Het luide applaus getuigde daarvan.

Als eerste beet Michiel Moens de spits af. Hij kreeg de zaal stil met het verhaal achter zijn onderneming Creaturn. Michiel creëert unieke en op maat gemaakte urnen met een persoonlijk verhaal.Daarna namen Paris Le Beer en Wannes De Locht plaats op het podium. Onder Carrousel Agency geeft Paris een creatieve draai aan jouw sociale media en blaast ze nieuw leven in jouw brand.

Wannes stelde zijn online platform Boardkey voor dat orkesten/bands en freelance-muzikanten met elkaar in contact brengt. Een muzikale LinkedIn als het ware!

Als laatste stelde Nils Dedroog zijn unieke fitnessconcept Get on Track voor: een mobiele fitness in de buitenlucht.

Het is ondertussen al duidelijk: Antwerpen kan zich wel degelijk op de kaart zetten met haar (zeer) jong en gedreven ondernemerstalent! De vier student-ondernemers bliezen de zaal omver.  Nadat de adrenaline van het pitchen was afgenomen, werden de ex-voorzitters van SINC op het podium geroepen en in de bloemetjes gezet. Maud De Bie en Sander De Herdt stelden het nieuwe bestuur van SINC voor, een primeur voor het publiek! Zij geven de fakkel door aan Yiwin Cai en Niels Geys.Schepen Koen Kennis ronde uiteindelijk de talkshow af en hefte zijn glas op de inspirerende avond. De avond eindigde met een gezellig netwerkmoment.


Wij kijken al uit naar volgend academiejaar! Noteer alvast onze KICKOFF op maandag 14 oktober in Trix in je agenda. 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Though our Escort in Dehradun are high profile, though are services are extra ordinary yet our services are accessible to common man too.

Like
bottom of page