top of page

2/12 & 3/12_ START-UP YOUR X-MAS



Koop je cadeaus dit jaar van jonge Antwerpse ondernemers!


Op 2 en 3 december slaan TAKEOFFANTWERP en Het Steen de handen in elkaar voor START-UP YOUR X-MAS. Beloftevolle student-ondernemers verkopen tijdens deze markt hun producten en diensten.

Spring dus even binnen op deze prachtige locatie om de origineelste cadeaus te scoren!


In het kort: WAT? Een gezellige kerstmarkt met producten van jonge Antwerpse ondernemers WAAR? Het Steen, Steenplein 1, 2000 Antwerpen WANNEER? 2 en 3 december tussen 12u00 en 18u00

 

Ontdek de ondernemingen:



Heb jij ook al juwelen gekocht die meteen roestten? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van By Molnia! De tijdloze en elegante juwelen zijn betaalbaar én duurzaam. Ze worden gemaakt van roestvrij staal en sterling silver, waardoor ze water-, roest-, en

krasproof zijn.



Uw verhaal, hun draai! Carrousel Agency is een digitaal social media agency en focust op digitale én offline media voor jouw event, bedrijf, bureau…

Koop je kerstkaarten dit jaar bij dit hippe social media agency!



Gedreven door een passie voor mode en duurzaamheid, wil CASE Antwerp een verschil maken in de modewereld en hergebruik stimuleren. De milieuvriendelijke en unieke kledingstukken gemaakt van gerecycleerde designerstoffen transporteren je meteen naar de runway. Dare-2-wear with CASE!



Boost je zelfvertrouwen met de juwelen, accessoires en spiegels van Ewbracelets. Verwen jezelf of iemand anders met een toffe ring of een spiegel die jou een extra complimentje geeft.




Nog op zoek naar de juiste steen, kristal of mineraal? Duik in het assortiment kristallen en edelstenen van Lapis en vind jouw unieke exemplaar.




Het modelabel Mith Monte omarmt duurzaamheid en elegantie: de unieke designs worden ethisch geproduceerd en blijven stijlvol. Comfort meets elegantie!



OFFLINE


Geniet van het échte leven in kerstsfeer op een unieke locatie in de stad. In BAR OFFLINE leg je je smartphone opzij en geniet je ten volste van je drankje en gezelschap!




Palesa combineert positiviteit met creativiteit en duurzaamheid. De unieke kleding en accessoires zijn bedrukt met positieve boodschappen en fleuren jouw dag (en die van voorbijgangers) helemaal op!



Een nieuwe computer nodig? De enthousiaste computer-techwizzers van Techwiz helpen je graag verder. Bij Techwiz staan klantvriendelijkheid en persoonlijke bediening centraal.

Koop bij hen herbruikbare bijenwas voedsel wrappers met vrolijke

patronen!



Ontdek de smaak van het Pajottenland met de heerlijke brouwsels van het duo Vrijstaat Vanmol. Na de introductie van de Gronckel Blond in 2016 werd hun gamma uitgebreid met een Tripel, Quadrupel en session IPA.




 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen


1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page