top of page
Music Festival

ORGANISEREN IN ANTWERPEN

Loop je rond met een wilde droom, een projectidee of wil je graag iets organiseren in de stad?

Onder het motto ‘ wij geloven in jong talent’, kiest stad Antwerpen er voluit voor om een jeugdvriendelijke stad te zijn waar jongeren kansen krijgen om zich te ontplooien en hun dromen te realiseren in de vrije tijd. De stad biedt daarbij gratis advies op maat en inspiratie voor alle jonge organisatoren en ondernemers die socioculturele projecten of evenementen tijdens de dag- als in het nachtleven willen organiseren. Dit met TAKEOFFANTWERP. Zij bieden begeleiding van A tot Z van de projectontwikkeling, opstart van de organisatievorm, het zoeken naar een locatie tot het aanvragen van subsidies en de nodige toelatingen. 

Kom met je wilde droom naar ons en wij zetten je mee op pad om van deze droom werkelijkheid te maken!

In een individueel gesprek wordt afgetoetst welke je volgende stappen zijn, hoe je die kan zetten, wie je daarbij kan helpen en waarmee je rekening moet houden bij de opstart van je eigen project of evenement. Interesse in een individueel gesprek? Neem vrijblijven contact op met het touchpoint hieronder. 

MEER INFO_

Organiseren in Antwerpen

TOUCHPOINT_

Get in touch!

Portretten_TOA(print)_04.jpg

Stad Antwerpen

Robbe Van Bogaert

Onder het motto "leer organiseren, ondernemen en je talent te ontwikkelen vanuit de vrije tijd" kiest stad Antwerpen ervoor om te investeren in de jeugd.

bottom of page