top of page

RECAP_START-UP YOUR X-MAS 2023

Tijdens het weekend van 2 en 3 december werden er veel pakjes gekocht op START-UP YOUR X-MAS in Het Steen!Vorig weekend werden er veel pakjes gekocht op START-UP YOUR X-MAS! Wie weet ligt er wel zo'n pakje onder jouw kerstboom…


Ook Gazet van Antwerpen kwam langs. Ontdek wat zij ervan vonden:

Kon je er toch niet bij zijn? Koop jouw kerstcadeaus van jonge ondernemers via onze marketplace! Je vindt er voor ieder wat wils: van ambachtelijke limonades tot duurzame juwelen. Zo maak je gegarandeerd indruk met de origineelste cadeaus!

#supportyourlocals#supportyoungentrepreneursDeze ondernemingen waren aanwezig:Uw verhaal, hun draai! Carrousel Agency is een digitaal social media agency en focust op digitale én offline media voor jouw event, bedrijf, bureau…

Koop je kerstkaarten dit jaar bij dit hippe social media agency!Gedreven door een passie voor mode en duurzaamheid, wil CASE Antwerp een verschil maken in de modewereld en hergebruik stimuleren. De milieuvriendelijke en unieke kledingstukken gemaakt van gerecycleerde designerstoffen transporteren je meteen naar de runway. Dare-2-wear with CASE!Boost je zelfvertrouwen met de juwelen, accessoires en spiegels van Ewbracelets. Verwen jezelf of iemand anders met een toffe ring of een spiegel die jou een extra complimentje geeft.
Nog op zoek naar de juiste steen, kristal of mineraal? Duik in het assortiment kristallen en edelstenen van Lapis en vind jouw unieke exemplaar.
Het modelabel Mith Monte omarmt duurzaamheid en elegantie: de unieke designs worden ethisch geproduceerd en blijven stijlvol. Comfort meets elegantie!OFFLINE


Geniet van het échte leven in kerstsfeer op een unieke locatie in de stad. In BAR OFFLINE leg je je smartphone opzij en geniet je ten volste van je drankje en gezelschap!
Palesa combineert positiviteit met creativiteit en duurzaamheid. De unieke kleding en accessoires zijn bedrukt met positieve boodschappen en fleuren jouw dag (en die van voorbijgangers) helemaal op!Een nieuwe computer nodig? De enthousiaste computer-techwizzers van Techwiz helpen je graag verder. Bij Techwiz staan klantvriendelijkheid en persoonlijke bediening centraal.

Koop bij hen herbruikbare bijenwas voedsel wrappers met vrolijke

patronen!Ontdek de smaak van het Pajottenland met de heerlijke brouwsels van het duo Vrijstaat Vanmol. Na de introductie van de Gronckel Blond in 2016 werd hun gamma uitgebreid met een Tripel, Quadrupel en session IPA. 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page