Summerschool on entrepreneurship


This summer, University of Antwerp organizes an international summerschool to get an intensive introduction to entrepreneurship.

Through theoretical sessions, company visits, testimonials and a dynamic group work, you will experience an unforgettable period of knowledge, innovation and fun! The summer school will take place from August 22 until September 2, 2016 in Antwerp. Find more information on registration here.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE