Stel jouw project voor tijdens een KBC-netwerkevent.


Op donderdag 25 april organiseert KBC regio Antwerpen een netwerkevent in het hospitality center van Royal Antwerp. Via TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE krijgen 5 projecten de kans om zich aan een B2B-publiek voor te stellen.

Wie komt in aanmerking?

We zijn specifiek op zoek naar Antwerpse ondernemende projecten (idee - start - groei - exit) die een link hebben met sport.

Wat houdt deze actie in?

Tijdens het netwerkgedeelte wordt er een try-out area ingericht. In deze zone worden de projecten onder de aandacht gebracht en krijgen deelnemers de kans om zich voor te stellen aan geïnteresseerden. TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zorgt samen met KBC voor inhoudelijke en logistieke ondersteuning.

Interesse?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met TAKEOFFANTWERP.

<KLIK HIER>

Planning van de dag :

14u00 - 18u00: Opbouw event.

19u00 – 21u15: Event met lezing van Marc Lammers en korte rondleiding in RAFC.

21u15 – 23u30: Netwerkreceptie

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE