top of page

Advies van ondernemers, voor ondernemers


In Kessel, vlakbij Antwerpen, ligt een huis waar advies en accounting samengaan: Het Ondernemershuis. Het is een plek waar de groei van jouw bedrijf én van jezelf centraal staan. Rein Dillen, professioneel bestuurder van Het Ondernemershuis, gidst ons graag door de mogelijkheden die het huis biedt aan startende en meer ervaren ondernemers.


Rein: “Wij staan voor een full service pakket. Bij ons geen half werk. We geven je niet enkel gemoedsrust op vlak van accounting, maar je kan bij ons ook terecht voor advies op vlak van financiën, administratie, human resources, recht, IT … Voor elke ondernemersvraag hebben we een gegrond antwoord van een in-house expert.”


Ervaringsdeskundig

Rein startte zelf Het Ondernemershuis vanuit zijn liefde voor ondernemen. “We willen ondernemerschap in de meest ruime zin van het woord stimuleren, “ vertelt hij. “Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk persoonlijke begeleiding en doordacht advies kan zijn. We begrijpen de uitdagingen van elke starter en van de doorwinterde ondernemer. Het verhaal van onze ondernemers staat centraal – wij helpen het verder te schrijven.”


Specifiek voor startende ondernemers werkte Het Ondernemershuis een totaalpakket uit. Ze werken met aanvaardbare tarieven om de opstart behapbaar te houden. “Daarnaast stemmen we onze diensten en adviezen af op jouw persoonlijke situatie. We kijken samen naar de vele opportuniteiten die er allemaal zijn. Omdat we zelf ondernemer zijn, kunnen we advies geven over de rendabiliteit van deze mogelijkheden. Samen brengen we de risico’s in kaart, zodat ze niet de bovenhand krijgen in jouw onderneming.”


Durven … en doen

Het Ondernemershuis heeft voor de startende ondernemer een vierstappenplan ontworpen om van de opstart van hun zaak een succes te maken. “Ondernemen is durven doen”, vindt Rein. “Maar er is geen specifieke weg die op elke ondernemer van toepassing is. Laat je dus zeker adviseren bij de opstart van je bedrijf en denk erom je goed te laten coachen, ook als je al even bezig bent met ondernemen. Om je ondernemersdroom waar te maken is een persoonlijke coaching onontbeerlijk!”


Via TAKEOFFANTWERP krijg je ook heel wat nuttige tips en tricks die het ondernemerschap verder in kaart brengen. Zo kan je zien of het iets voor jou is. “En bovendien kan het je aanzetten om te durven doen!” besluit Rein.


Neem contact op met Het Ondernemershuis via: https://ondernemershuis.be/contact/


 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, BAAS en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page