• Admin

BEEGOO is dringend op zoek naar IT-studenten.


Ben jij IT student en wil je je steentje bijdragen in deze corona-crisis?

Dat kan! Beego, de organisatie die IT studenten inzet om computerhulp aan te bieden, heeft een digitale crisislijn opgezet in heel Vlaanderen. In normale omstandigheden gaan de studenten aan huis maar nu kiest Beego voor een telefonische helpdesk. De meest kwetsbare groep van corona, de senioren, zijn het minst digitaal vaardig. Mensen die geïsoleerd worden door de Coronacrisis kunnen terecht bij Beego.  De medewerkers van BEEGO verzamelen alle aanvragen via het algemeen telefoonnummer. Nadien worden de aanvragen bezorgd aan de pool van studenten die op vrijwillige basis telefonisch assistentie bieden om digitale hulpmiddelen te installeren: Skype, Whatsapp, Google Hangouts en andere oplossingen vormen zo geen barrière meer.


Ook zin om je steentje bij te dragen? Alle studenten die hogere studies volgen in een informatica richting of gerelateerd, kunnen zich aanmelden bij BEEGO als support-vrijwilliger. Meld je aan via jobs@beego.be. Meer info op www.beego.be.

28 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE