top of page

De VLAIO Startersgids ‘Altijd onderweg’


Je bruist van enthousiasme en ideeën om een eigen zaak te starten. Proficiat! Er staat jou een boeiende reis te wachten. Maar is het in tijden van corona überhaupt mogelijk om van een ondernemersdroom ook een zakelijk succes te maken? Jazeker! Met wat lef, ambitie én een grondige voorbereiding kan dit hét ideale moment zijn om de sprong tot ondernemen te wagen! De nieuwe startersgids van VLAIO ‘Altijd onderweg’ is dé reisgids die je daarbij begeleidt.


De VLAIO Startersgids ‘Altijd onderweg’


In het online startersplatform www.vlaio.be/startersgids maak je stap voor stap kennis met de kansen en uitdagingen van het ondernemersleven. Je kan een profiel aanmaken en via een persoonlijk dashboard jouw unieke route uitstippelen en opslaan. In de verschillende wijken vind je oefeningen, tips, templates en contacten om je netwerk te versterken, je ideeën aan te scherpen en de nodige centen te vinden – allemaal samengesteld door ondernemingsexperts die niets liever willen dan dat jij je droom waarmaakt. 


7 tips om nog in 2020 sterk en ‘coronaproof’ te starten

 

Op ondernemersavontuur vertrekken in het huidige tijdskader is uitdagend, maar de nieuwe realiteit creëert ook nieuwe opportuniteiten. Misschien zie jij net nu een mooie kans voor een vernieuwend idee of een innovatieve oplossing? In 7 tips maakt VLAIO jouw plannen voor een eigen zaak ‘coronaproof’ zodat je nog in 2020 kan opstarten.


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page