top of page

Doe mee aan het wereldwijde onderzoek over ondernemers-intenties

Ben je (nog) student? Neem deel aan dit project en maak kans op een voucher van Juttu, A.S.Adventure of Bol.com!
Hierbij nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan het Global University Entrepreneurial Spirit Students' Survey (GUESSS) project, editie 2023! Dit onderzoeksproject richt zich op een ondernemersgeest, -intenties en -activiteiten van studenten op wereldwijde schaal, waarbij we ook aandacht hebben voor het onderwerp van bedrijfsovername binnen families.


Om deel te nemen aan dit onderzoek is eerdere ervaring met ondernemerschap niet vereist. We streven er immers naar om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen die representatief zijn voor de gehele studentenpopulatie.


Om kans te maken op een voucher van Juttu, A.S.Adventure of Bol.com, kun je aan het einde van de vragenlijst jouw e-mailadres invoeren. Al je antwoorden op deze enqueête worden anoniem verwerkt.


Je kunt ervoor kiezen deel te nemen aan dit project door te klikken op onderstaande link/QR code. De vragenlijst is zowel beschikbaar in het Engels, Nederlands als Frans.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met eugenie.delzenne@uantwerpen.be, die het project vertegenwoordigt.


Hartelijk dank voor jouw steun.


 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page