• Admin

Ontdek het Brusselse ecosysteem voor jonge ondernemers.
Op maandag 10 februari neemt TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE je mee naar Brussel. Na Eindhoven (november 2019) brengen we nu een bezoek aan het Brusselse ecosysteem van en voor jonge ondernemers. Onder de noemer 'Young Entrepreneurs of Tomorrow' of simpelweg yet.brussels , tracht men jongeren in Brussel te sensibiliseren voor ondernemerschap. Dit gebeurt grotendeels door de krachten te bundelen.


Wat kan je verwachten?

Tijdens het bezoek zullen we kennismaken met de werking yet.brussels. Daarnaast is er een ontmoeting voorzien met verschillende lokale jonge ondernemers. De ideale gelegenheid dus om je netwerk uit te breiden en in te pluggen in het Brusselse ecosysteem.


Praktisch.

maandag 10 februari 2020.

10u00 - 13u00 (inclusief netwerklunch)

locatie : STARTLAB, Avenue Franklin Roosevelt, 50, Bruxelles (1050)


Inschrijven.

Stuur voor donderdag 6 februari een mail naar ellen.vangool@uantwerpen.be .

Vervoer heen en terug gebeurt met openbaar vervoer. Meer info volgt nog na registratie.


--

​In TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief met Europese en Vlaamse steun organiseert dus de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. 


23 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE