top of page

STAFF TRAINING_Hoe start je een food of drink concept op?


Jaarlijks kunnen onderwijsprofessionals en andere aanspreekpunten binnen het ecosysteem voor student-ondernemerschap deelnemen aan verschillende vormingsmomenten. Deze informatieve en inspirerende sessies kunnen professionals helpen om ondernemerscompetenties bij studenten te herkennen en verder te ontwikkelen.


Op dinsdag 22 februari vindt de eerste Staff Training van 2022 plaats. Dit van 12:30 - 13:30 uur. Een online lunchpauze met de mogelijkheid om te netwerken en kennis bij te schaven. Deze training is opgedeeld in 2 delen:


Foodlab & Incubator Proef: wie zijn ze, wat doen ze

Proef is een foodlab & food incubator. Als foodlab ontwikkelen ze de producten van morgen door te fungeren als extern R&D team.


Een bedrijf opstarten en een product lanceren kan een enorme uitdaging zijn zonder de kennis, de ervaring, de ruimte en een netwerk. Hierbij kan Proef een belangrijke rol spelen als food incubator. Proef begeleidt start-ups en bedrijven van A tot Z met een grote focus op alle technische aspecten die aan bod komen bij producten (receptontwikkeling, productie,enz).


Cases van studentondernemers en producten

Tijdens de Staff Training komen Davai dumplings en EZZZ drinks zichzelf en hun onderneming voorstelen. Zij zijn beide gestart als student-ondernemers.1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page