top of page

Start Academy zoekt ondernemende studenten!Goed nieuws, ondernemende studenten kunnen zich vanaf nu t.e.m. 16/02 registreren voor een nieuwe editie van Start Academy, een ideeënwedstrijd en begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee.

Tijdens Start Academy krijg je toegang tot leerrijke workshops en webinars zodat je je ondernemingsidee kan uitwerken. Hierbij kan je, indien gewenst, rekenen op de ondersteuning van een persoonlijke coach en experts. De best uitgewerkte ideeën worden bovendien beloond met waardevolle prijzen, waaronder een startkapitaal van €1.500!

Je kan zowel individueel als in team deelnemen aan Start Academy. En het beste van al: deelnemen is volledig gratis!

Wil je meer info?

Volg dan zeker het gratis introductiewebinar op woensdag 13/12/2023 van 18.00u tot 19.00u. Hierin ontdek je hoe Start Academy in elkaar zit en krijgt de kans om vragen te stellen. Je hoeft enkel in te schrijven zodat ze weten dat je komt.


Veel succes alvast!


 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen1 opmerking

1 Comment


Je hoeft enkel in te schrijven zodat ze weten dat je komt. geometry dash subzero

Like
bottom of page